Så här startade det.

Ingvar växte upp med många sjukhusvistelser p.g.a. öronkompikationer.

Det började med bara öroninflammation men det stegrades till benröta och två stora tranplantationer i örat där hela hörsegång, trummhinna och hörselben byttes ut. Efter dessa operationer (sista gjordes vid 20 års ålder) följde det hela tiden komplikationer som fick kureras med mängder av kortison. Några år senare var doktorn besluten av att en ny operation var nödvändig. Här kände Ingvar att nu räcker det, nu testar jag själv. Han hittade en terapeut som jobbade med energiläkning i form av ljudfrekvenser där han mediterade tre dagar i sträck liggandes på golvet lyssnande på ljud.

 

Under tredje dag kände Ingvar hur något förändrades i ett ögonblick. Örat som alltid givit vätska ifrån sig i form av svart sörja som luktade pyton hade som av ett under blivit helt torrt. Detta hade aldrig hänt tidigare. Ingvar kände att han blev känslomässigt befriad, han var faktiskt en annan person som var lättad från något gammalt. 

 

Tillbaka till sjukhuset en månad efter att doktorn ville operera honom igen för ny kontroll, blev läkaren förbluffad. Han uttryckte sig så här: Kan du hålla örat i detta skicket så behöver vi inte operera dig, han kunde inte förstå att det hade repat sig.

 

Under de största delarna av Ingvar liv fram till läkningen kunde han inte få in vatten i örat utan att det blev komplikationer. Efter läkningen har han inte behövt göra något med sitt öra, det håller sig i bra skick.

 

Nästa utmaning

 

Nästa utmaning kom under en längre vistelse i grekland. Då kom det svåra ryggsmärtor. Han kunde  nätt och jämnt komma upp ur sängen på morgonen och det tog 30-60 minuter i rörelse innan det han kunde gå rakt igen. Detta upprepade sig i stort sett varje morgon under 6 års tid.

 

Ingvar var hos alla tänkbara ryggspecilster, naprapater osv. Flera meddelade att detta får du lära dig leva med. Av en slump kom Ingvar på ett qigong-center där dom tränade qigong

3 ggr om dagen fredag-söndag. Efter dom dagarna kände han att något var förändrat i ryggen. efter det fortsatt han med qigong övningarna varje dag och efter 4-5 veckor fanns inget ryggproblem kvar och har inte kommit tillbaka.

 

Med summeringen av detta växte det starkt fram vad det var som gjorde läkningen. Det var emotionella sår/störningar som hindrat energin i kroppen från att flöda fritt. När väl energin frisätts läker kroppen och känslorna. Under alla dessa år har Ingvar jobbat som sångpedagog, massör och healer där det successivt växt fram kraften av våra tankar, känslor och självbilder. Dom har kraften att göra dig sjuk men också framför allt kraften att göra dig frisk.

 

Dina kropp måste svara på dina tankar och känslor. Ligger det då undermedvetna sådana som inte är till din fördel så kommer du se resultatet av det. För att komma åt det hela använder Ingvar sig av det som behövs. Det är oftast en kombination av hypnos och energiövningar.

Allt för att du ska frigöras.

Mindheal - Mindvoice

Under åren då Ingvar undervisat i röst/sång, har det kommit minst lika många till lektioner för att må bättre, hitta sig själv, utveckla självförtroende m.m. Allt hänger samman. Det är dock inte alla som vill sjunga, en del vill bara utveckla sig själva på ett eller annat sätt. Det är därför Mindheal kom till, så att du som inte sjunger ska känna det självklart att komma för att få den hjälpen du behöver. Hjälpen att hjälpa dig själv genom ditt "Mind".

 

Det kan vara precis allt tänkbart t.ex. Hitta livsglädje, bli av med fobier, skapa ett mindset för bättre inlärning, våga tala inför folk, träna ditt mind till perfekt hälsa, släppa stress och bli harmoni osv.

Utbildning och Kurser

1995 blev Ingvar klar med sångpedagogsutbildning på Musicians Institute i Hollywood. Därefter utbildad Massage-terapeut Göteborgs Gymnastiska Institute, NLP Richard Bandler, Kinesiologi på Svenska kinesiologi skolan i Stockholm, Reiki Healing, Qigong lärare utbildning Qigong akademien Stockholm, Hypnos terapi Marisa Peer, Musik Medicin Henry Soludde m.m.


Kontakt:

Ingvar Bengtsson

Mindheal

 

Nya Boulevarden 10

291 31 Kristianstad

E-post: ingvar@mindvoice.com

Telefon: 0705-918294

 

Copyright @ All Rights Reserved